Skip to content

Rengaskirppis sai uuden verkkokaupan pyörät pyörimään WooVisorin avulla.

Rengaskirppis kattaa kolme Teinari Oy:n täyden palvelun rengasliikettä Espoossa, Juvanmalmilla ja Vantaalla. Rengaskirppiksellä myydään uusia ja käytettyjä renkaita sekä vanteita. Lisäksi he tarjoavat palveluita, kuten renkaiden vaihdon, rengashotellin, tasapainotukset, vanteiden suoristukset ja liikkuvan rengaspalvelun.

Keväällä 2023 Rengaskirppis päätti avata jättimäisen 12000 tuotteen valikoimansa asiakkailleen WooCommerce-verkkokaupan kautta. Samalla he halusivat siirtyä vanhasta varasto- ja kirjanpitoalustasta uuteen. He tutustuivat Netvisoriin yhtenä vaihtoehtona sen monipuolisten kirjanpidon ja varastonhallinnan ominaisuuksien vuoksi. Kuullessaan WooVisorista päätös oli helppo tehdä.

WooVisorin avulla saamme verkkokaupan varaston ja kirjanpidon automatisoitua helposti. Valitsimme kokonaisuuteen mukaan vielä eKassan, jonka kanssa WooVisor toimii saumattomasti. Nyt kaikesta myynnistämme syntyy automaattisesti kirjanpito ja varastosaldot pystyvät ajantasalla liikkeiden välillä.

– Kristi Oper, Teinari Oy

Ison tuotevalikoiman siirto Netvisoriin ei ollut mikään pieni haaste. Tuotteet tuotiin vanhasta järjestelmästä ensin WooCommerceen ja WooVisorin avulla ne sirrettiin Netvisoriin vain muutamissa tunneissa. Itseasiassa läpikäyty tuotedata siirrettiin tämän jälkeen myös Netvisorista takaisin WooCommerceen, kun teknisen virheen takia WooCommercen tuotekanta nollaantui.

Olisi ollut katastrofi, jos meidän olisi täytynyt käydä tuotedata uudelleen läpi. Onneksi WooVisor tarjoa työkalut tuotedatan massasiirtoon molempiin suuntiin.

– Kristi Oper, Teinari Oy

Nyt tuotteet on siirretty ja kauppa käy, eikä WooVisorin hyödyntäminen jäänyt siihen.

Kolmen varaston kimppa

Teinarilla on varastoa kaikissa kolmessa toimipisteessään. Avuksi varastonhallintaan he hyödyntävät Netvisorin monivarasto, koska WooCommercelle ei ole suoraan tarjolla mieleisiä monivarastoratkaisuja. WooVisor tukee Netvisorin monivarastoa ja mahdollistaa myynnin verkkokaupassa kaikista varastoista. Kun eKassa näyttää Netvisorin varastosaldot liikkeiden kassoilla, on helppo myydä tuotteita muistakin varastoista.

Tuotesaldojen ajantasainen päivittyminen on meille tärkeää, koska meillä on paljo tuotteita, joita on varastossa vain muutamia kappaleita. Näin vältymme siltä, että sama tuote myydään eri paikoissa kahteen kertaan.

– Kristi Oper, Teinari Oy

WooVisorin monivarastotuki pyrkii myymään tuotteet samasta varastosta ja mikäli tämä ei ole mahdollista, tuotteet myydään varastojen prioriteettijärjestyksessä. WooVisor tulostaa tilaukselle keräilylistan, joka kertoo mitä mistäkin varastosta tulee toimittaa.

WooVisorin monivarasto-ominaisuus on osattu tehdä mukavan yksinkertaiseksi, mutta samalla se palvelee riittävällä tasolla.

– Kristi Oper, Teinari Oy

Lisäominaisuuksia erityistarpeisiin

Rengaskirppiksen arkeen kuuluu päivittäistä käytettyjen renkaiden myyntiin laittoa ja alkuun vielä tuotetietojen viilausta. Kun verkkokaupan tuotteet on myyty, ei kyseistä tuotetta enää tarvita. Rengaskirppis kaipasi WooVisorin ominaisuuksien rinnalle lisätyökaluja. Kargo kehitti WooVisoriin ominaisuuden, joka poistaa tuotteen Netviorista, kun se poistetaan WooCommercesta. Lisäksi kyky päivittää tuotetietoja massana Netvisorin ja WooCommercen välillä luotiin helpottamaan tiedon ajantasalla pitämistä.

Räätälöinti kuulostaa aina kauhean kalliilta, mutta saimme luotua järkevät ratkaisut ongelmiimme Kargon asiantuntemuksen avulla. Kehitykseen käytetty raha maksaa jo nyt itseään takaisin säästetyssä työajassa ja mukavuudessa.

– Kristi Oper, Teinari Oy

Kargon kehitysmallin mukaisesti nämä lisäominaisuudet palvelevat nyt myös muita WooVisor-asiakkaitamme.

Eläköön helpompi verkkokauppa!

Rengaskirppis on ollut tyytyväinen uuteen verkkokauppaansa ja sen mukana käyttöönotettuihin työkaluihin. Uuden verkkokauppansa ansiosta he voivat palvella asiakkaita koko Suomessa. Yhtiö on tyytyväinen Kargon tarjoamaan asiakaspalveluun ja tukeen projektin ajan. He lähtivät ostamaan integraatiota, mutta saivat sen lisäksi hyvän kumppanin.

Olemme saaneet Kargolta ystävällistä ja ammattitaitoista palvelua. He ovat alusta asti auttanet meitä löytämään nopeita ja sopivia ratkaisuja ja heidän kanssaan on ollut miellyttävää tehdä yhteistyötä. Oikein pätevä oman alan asiantuntija ja hyvä yhteistyöpari.

– Kristi Oper, Teinari Oy

Uuteen verkkokauppaan voit tutustua osoitteessa: www.rengaskirppis.fi

Lue lisää WooVisorista: woovisor.fi

Varaa esittely: https://cal.com/kargo/woovisor-esittely

Lukuvinkkejä

WooCommercen vahvuudet ja heikkoudet

WooCommercella on suosituin verkkokauppamoduuli maailman suosituimmalle verkkosivualustalle. Sitä käytetään yli 40 tuhannessa verkkokaupassa. Tässä artikkelissa käymme läpi WooCommercen vahvuudet ja heikkoudet.