Skip to content

WooCommerce-kehityksen dream-team

Sakari on pyörittänyt WooCommerce-verkkokauppaa yrittäjänä 10 vuoden ajan ja sinä aikana Atom Airsoft on kasvanut miljoonaluokan yritykseksi. Anttonin ja Marikan koodia pyörii nimekkäiden suomalaisten toimijoiden WordPress-toteutuksissa. Heillä on myös vankka kokemus WooCommerce-kehityksestä. Mikä olisi parempi tiimi toteuttamaan verkkokappasi?

Mitä maksaa?

Kargon kanssa työskentely perustuu tuntiperusteiseen veloitukseen. Esitämme toteutuksista aina aika-arviot, jotka hyväksytetään teillä ennen työn tekemistä. Hyväksytytkin työt voi keskeyttää milloin tahansa, ja maksat ainoastaan jo tehdyt tunnit.

Tuntihintamme on 90 euroa. Lopullinen hinta perustuu siis toteutuneisiin tunteihin, tässä tarjouksessa on valistunut arvio siitä mitä kaupan tekeminen tulisi viemään.

Perusverkkokauppavalmiilla ulkoasuteemalla sekä suomalaisilla maksu- ja toimitustavoilla viritettynä toimintavalmiiksi, asiakkaan syöttämillä sisällöillä teettää noi viikon verran työtä. Eli alkuun pääsee noin 3500 euron panostuksella. Käsin koodatut ulkoasut ja monimutkaisemmat vaatimukset nostavat hinnan äkkiä 10 000 euroon. Näitä on vaikea tuotteistaa, kun vaatimukset ja asiakkaan osaamistaso vaihtelee kovasti.

Parasta siis, että varaat videopuhelun ja keskustellaan tarpeistasi!