WooVisor

Tilaa WooVisor lähettämällä meille viestiä!

Lähetä meille viestiä asiakaspalvelu@kargo.fi. Olemme sinuun yhteydessä sopivan verkkopalaverin ajankohdan sopimiseksi. 

Nähdään verkkopalaverissa! 
Terveisin
Anttoni & Sakari
Kargo Oy

 

WooVisor BASIC​​

79€/kk tai 790€ vuosi

WooVisor BASIC automatisoi WooCommerce-verkkokaupan myyntilaskujen viennin ja maksutapahtumien kohdistamisen myyntilaskuille Netvisorissa. Kun asiakas tekee tilauksen WooCommerce-verkkokaupasta, WooVisor rakentaa automaattisesti verkkokaupasta tulevan tilauksen mukaisen myyntilaskun Netvisor-taloushallintoon. Samalla WooVisor kohdistaa myyntilaskuun verkkokaupassa suoritetun maksusuorituksen.

Tärkeimmät ominaisuudet:

  • Myyntilaskujen siirto WooCommerce – Netvisor
  • Verkkokaupan maksutapahtumien kohdistus Netvisor-myyntilaskulle
  • Helppo käyttöönotto ja tuki

WooVisor PROFESSIONAL

99€/kk tai 990€/vuosi

WooVisor PROFESSIONAL automatisoi WooCommerce-verkkokaupan myyntilaskujen viennin ja maksutapahtumien kohdistamisen myyntilaskuille Netvisorissa. Kun asiakas tekee tilauksen WooCommerce-verkkokaupasta, WooVisor rakentaa automaattisesti verkkokaupasta tulevan tilauksen mukaisen myyntilaskun Netvisor-taloushallintoon. Samalla WooVisor kohdistaa myyntilaskuun verkkokaupassa suoritetun maksusuorituksen.

Netvisor Professional- ja Premium-käyttäjät saavat WooVisor PROFESSIONAL -ratkaisulla käyttöön myös reaaliaikaiset varastotapahtumat. Asiakkaamme saa Netvisorin varastonhallinnan voimakkaat ominaisuudet ja myynnin reaaliaikaiset Netvisor-raportit yrityksen käyttöön. WooVisor on skaalautuva ratkaisu, ja se pitää verkkokauppiaan kirjanpitokulut aisoissa myös tilausmäärien noustessa!

WooVisor PROFESSIONAL tarjoaa laajat mahdollisuudet WooCommerce-Netvisor-integraation toiminnan muokkaukseen helposti suoraan WooVisor-asetuksista. Asetuksia muuttamalla verkkokaupan tilaukset voidaan siirtää Netvisoriin myyntilaskuna, myyntitilauksena tai esimerkiksi tarjouksena. Tämä mahdollistaa WooVisorin käytön niin kuluttaja- kuin B2B-myyntiin tarkoitetuissa verkkokaupoissa.

Tärkeimmät ominaisuudet:

  • Myyntilaskujen siirto WooCommerce – Netvisor
  • Verkkokaupan maksutapahtumien kohdistus Netvisor-myyntilaskulle
  • Verkkokaupan varastotapahtumien kirjaus Netvisoriin
  • Laajat asetusvaihtoehdot WooVisorissa, jotka mahdollistavat ohjelman toiminnan säätämisen juuri sinun yrityksesi tarpeisiin.
  • Helppo käyttöönotto ja tuki
 

Yhteensopivuudet muihin lisäosiin:

  • Polylang