Yritys

Mistä Kargossa on kyse?

Kargo on rakennettu verkossa toimivien kauppiaiden tarpeiden ympärille. Kargo Oy on saanut alkunsa kasvuhakuisen verkkokauppiaan ja verkkoliiketoiminnasta innostuneen koodarin yhteistyön pohjalta. Kargo on saanut alkunsa havainnosta, jonka mukaan PK- ja mikro-yrityksille ei ole juuri ollut saatavilla ratkaisuja esimerkiksi taloushallinnon ja varastonhallinnan prosessien automatisoimiseksi sellaisella kustannuserällä, joka mahdollistaisi tehokkaiden työkalujen käyttöönoton jo liiketoiminnan alkuvaiheessa. 

Missiomme on auttaa asiakkaitamme rakentamaan tehokasta verkkoliiketoimintaa. Emme pyri ensisijaisesti kilpailemaan olemassa olevia tuottajia vastaan, vaan löytämään verkkokaupan kentältä prosesseja, joita voi tehostaa digitaalisia työkaluja kehittämällä. Demokratisoimme kalliit räätäliratkaisut tarjolle myös pienemmän liikevaihdon yritysten ulottuville. 

ARVOT

YMMÄRRETTÄVYYS

Ymmärrettävyys

Haluamme varmistaa, että asiakkaamme voivat kokea hallitsevansa tuotteillamme laajennettua järjestelmää ilman suurempaa IT- tai koodausosaamista. Tuotteemme toiminta on dokumentoitu, ja sen asetuksia on helppo muuttaa itse omien käyttötarpeiden mukaisesti.

REILUUS

Reiluus

Meille on ensiarvoisen tärkeää, että palvelumme tuottavat arvoa asiakkaillemme. Pidämme tästä kiinni loppuun asti. Nämä periaatteet näkyvät esimerkiksi siinä, että laskutamme ainoastaan kokonaisista käyttökuukausista perinteisen kuukausilaskutuksen sijaan.

LUOTETTAVUUS

Luotettavuus

Verkkokaupan ja taloushallinnon järjestelmien tiedot ovat äärimmäisen sensitiivisiä. Luotettavuus ja tietoturva ovat toimintamme kulmakivet. Meille on tärkeää, että asiakkaiden ja Kargon välillä oleva luottamus on niin vahva, että asiakkaamme uskaltaisivat luovuttaa vaikka kotiavaimensa meille.

IHMISET