UKK

UKK

WooVisor-integraatio

Mitä integraatio maksaa?

Kuukausittain maksettuna integraatiomme hinta on 99 euroa /kk + arvolisävero 24%. Vuosittain maksamalla säästät kahden kuukauden hinnan, kun hinta on 990 euroa / vuosi + arvonlisävero 24%.

Lisäksi tuotteen käyttöönotto maksaa 199 euroa + alv 24%. Sitoutumalla vuodeksi saat käyttöönottopalvelun sisällytettynä ensimmäisen vuoden maksuun, jolloin et siis joudu maksamaan erikseen käyttöönotosta.

Miten saan integraation käyttöön?

Varaa verkkotapaaminen myyntineuvottelijamme kanssa lomakkeella, jonka löydät täältä.

Voinko testata integraatiota kauppani testiympäristössä ennen käyttöönottoa?

Ehdottomasti! Tämä on jopa suositeltavaa. Tällöin maksat ainoastaan käyttöönottomaksun 199 euroa + arvolisävero 24% ja asennamme lisäosan kanssasi testiympäristöön. Mikäli päätät ottaa lisäosan käyttöön, emme peri enää toista käyttöönottomaksua ja jos päätät sitoutua vuodeksi kerralla, hyvitämme käyttöönottomaksun ensimmäisen vuoden hinnasta.

Miten voin irtisanoa tilauksen?

Mikäli et ole tyytyväinen tuotteeseemme, tai et koe sitä enää tarpeelliseksi, voit lopettaa tilauksen lähettämällä sähköpostia asiakaspalveluumme (anttoni@kargo.fi). Lähetäthän sähköpostin tilaukseen liitetystä sähköpostiosoitteesta.

Saanko rahani takaisin, jos en ole tyytyväinen?

Maksat ainoastaan kokonaisista käyttökuukausista. Eli, jos irtisanot tuotteen marraskuussa, veloitus päättyy lokakuuhun. Jos olet maksanut vuosimaksun, ja haluat purkaa tilauksen alkukaudesta, voimme keskustella osittaisesta rahojen palautuksesta.
 
Pyrimme reiluuteen. Mikäli olet maksanut lisäosasta pidempään ilman käyttöä, tai et muutoin koe reiluiksi yllä olevia ehtoja, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme niin katsotaan, mitä voimme tehdä.